Nina van Hilst | Motherhood Sessions
514
page-template-default,page,page-id-514,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Motherhood Sessions

by Nina van Hilst

 

De band tussen een moeder en haar kindje(s) is iets bijzonders. Magisch. Het ontstaan in je buik, het groeien, de eerste ontmoeting en het verder ontwikkelen van je kleintje in jouw beschermende armen. En in die van papa meestal ook natuurlijk. Toch, of juist, zijn het meestal moeders die niet vaak genoeg op de foto staan met haar kindje(s). Een mooie portretsessie van je gezin lijkt vaak een overdreven luxe. Zonde. Want het zijn vastgelegde herinneringen die voor altijd bewaard blijven. Zo onbetaalbaar. Zo dankbaar. Met die gedachte heb ik Motherhood Sessions opgezet. Ook perfect om cadeau te geven of de foto’s aan bijv. opa’s en oma’s te geven.

 

Steeds weer op een nieuwe pop-up locatie in Amsterdam leg ik in een korte, ongedwongen sessie van zo’n 30-45 minuten mama’s en hun kindje(s) vast. Natuurlijk zijn papa’s ook welkom. Of oma’s, opa’s, tantes, ooms en vrienden. Iedereen die een bijzondere band heeft met jouw kleintje en een inlijstwaardige herinnering verdient.

 

Natuurlijk is een fotoshoot spannend maar het is mijn belangrijkste doel om met een ongedwongen, relaxte insteek alle zorgen weg te halen: het gaat om jullie, niet om een picture perfect. Echtheid, die liefdevolle band. Wanneer dat er is, wanneer jullie gewoon jezelf zijn, wordt het plaatje perfect.

 

Kortom: tijdens deze Motherhood Sessions draait het juist om kleine bijzondere en natuurlijke momenten. Die leg ik met liefde vast zodat jullie er later met een warm hart op terug kunnen kijken. En aan het einde van de shoot, hebben jullie waarschijnlijk nog samen plezier gehad ook.

 

Motherhood Sessions by Nina van Hilst

Er is nog geen nieuwe datum en locatie bekend

€150 incl.

30-45 minuten resulteert in zo’n 10 aangeleverde hoge resolutie beelden

 

Vragen via +31 6 224 97 422

Aanmeldingen via hello@ninavanhilst.com

Instagram.com/ninavanhilst